Boligsalgsrapport

Dette er en vurdering av boligen foretatt av en takstingeniør. Rapporten er som en tilstandsrapport, der det byggtekniske er særlig vektlagt.

Witek logo rund

Hva er en boligsalgsrapport?

En boligsalgsrapport er en tilstandsrapport med den store forskjellen at det byggtekniske er særlig vektlagt.

Boligsalgsrapporten gir både selger og kjøper trygghet når en eiendom skifter eier. Rapporten gir omfattende informasjon om boligens tilstand og bygges på en grundig gjennomgang av boligen.

Rapporten sørger for at misforståelser og konflikter unngås og forebygges. En detaljert sjekkliste følges der takstingeniøren vurderer boligens vedlikeholdsbehov. En boligsalgsrapport sørger for at misforståelser unngås og konflikter forebygges. Takstingeniøren følger en detaljert sjekkliste, og vurderer vedlikeholdsbehov og behov for reparasjoner.

Husk at denne rapporten verken erstatter selgers opplysningsplikt eller kjøpers plikt til å undersøke boligen.

Boligsalgsrapport fokuserer på det byggtekniske

– En boligsalgsrapport er som en tilstandsrapport med særlig fokus på det byggtekniske. Her følger takstingeniøren en detaljert sjekkliste der behovet for reparasjoner og vedlikehold vurderes.

Dette sjekkes ved en boligsalgsrapport
  • Vurdering av elektrisk anlegg
  • Vurdering av branntekniske forhold
  • Kontroll av tegninger og dokumentasjon av arbeider utført på boligen.
  • Kontroll av egenerklæringsskjema og sjekkliste fra eier
  • Vurdering av boligens bygningsdeler
  • Arealmåling
  • Fuktmåling

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle